Heippa,

 

Olen niin nauttinut elämästä, että kirjoittaminen on vallan unohtunut. Eilen olikin mukava päivä. Ensinnäkin se nainen oli meidän kanssa kokopäivän kotona ja kävimme monta kertaa uimassa. Oli tosi kuuma, joten pulahdus järveen vilvoitti mukavasti. Lisäksi se nainen oli meidän kanssa kokopäivän ulkona, otti kuulemma aurinkoa. Minun piti tosin käydä vähänväliä tökkimässä sitä kuonolla, että se oli varmasti elossa.

Pieni ja isovalkoinenkin nautti ilmasta ja ne oli ihan kiltisti (ihme!). Välillä intouduimme oikein leikkimään. Kun isäntä tuli sieltä paikasta, mitä töiksi sanotaan lähdimmme sen naisen ja isännän kanssa ihan kolmistaan veneilemään, voi sitä onnen määrää, kun ne vähä älyiset jäivät kotiin!

Olimme menossa meidän omalle saarelle, kun se hyökkäsi. Se nainen huusi ja maastoutui veneen pohjalle ja me isännän kanssa ensin ihmeteltiin sitä, kunnes tajusimme että lokki se syösyi kohti venettä. Uudestaan ja uudestaan. Kummalista, kyllä ne aina ennen on osannut käyttäytyä. Isäntä puhui jostain pesimäajasta, onkohan se jotain syötävää?

Kävimme meidän saarella, mutta lokit olivat niin hurjana, rttä jouduimme lähtemään. Olisinhan minä ne hoidellut, mutta en jaksanut, koska oli niin kuuma. Pikkuisen piti kuitenkin käydä ärsyttämässä.

Meninne toiseen saareen ja lokit jaksoivat jonkin aikaa tulla perässä, mutta jättivät meidät sitten rauhaan. Rantauduimme ja isäntä meni virittämään nuotioo ja minä vahdin vieressä. Se nainen meni onkimaan, mutta se ei kuitenkaan halua onkia niitä ylösasti. Kummalista, se siis vaan syöttää niitä koukun päästä, kuulemma pelkää kaloja.

Isäntä grillasi meille lihaa ja sainhan minäkin osani, tietysti. Jonkin ajan kuluttua lähdimme takaisin kotiin ja menimme sitten nukkumaan. Hyvä päivä!

Ai niin, meillä asuu nykyyän yhden kissan sijaan kaksi. Se uusi on tosi omituinen. Ei yhtään arvostanut minun hoitoyrityksiä alkuun. Nykyään tullaan ihan hyvin toimeen. Se on kuulemma jotain rotuakin (kissa siis). Kovaa ääntä se ainakin pitää. Se toinen kissa sai pennut, kuulemma 3 kappaletta. Yksi päivä isäntä toi niille jonkin talon ja se nainen huokaili, kuinka hieno se oli. Sen oli tehnyt yksi mies sieltä talosta missä me joskus käymme (siellä on se nainenkin, joka luulee, että minulla on aina nälkä). Olisihan niille huonompikin välttänyt, minäkin haluan hienon mökin.

No joka tapauksessa, ne pennut on vielä niin pieniä, että ovat vaan siellä mökissä, mutta enköhän minä kohta pääse niitä hoitamaan.

Terkuin; Aamu