Heippa vaan,

 

Onpa nyt säät hellinneet! me karvaisetkin olemme saanneet olla paljon ulkona ja auttaa sitä naista erinäisissä pihahommissa. Puunkanto on yksi jokapäiväinen homma, se pienivalkoinen ja se isokin menevät aina sinne puuvajaan ihan innoissaa, minä yleensä makoilen kukkapenkissä ja suoritan vartiointia, eihän sitä tiedä jos joku pääseekin yllättämään.

Yleensä ne kaksi tulevat riemuissaan pihalle sieltä, molemmilla kepit suussa ulos juoksemaan rallia. Saatanhan minäkin siihen juoksuun osallistua ja viedä niiltä kepin, ihan vain koska pystyn siihen.

Paljon ollaan käyty myös metsässä, on mukava päästä hieman eri paikkoihin välillä tutkailemaan paikallisia posteja.

Päästiin muuten yksipäivä käymään sielläkin missä tuo isovalkoinen ne pennut pykäsi ja siellä oli myös D koira, sehän siis asui meillä sen aikaa kun tuo isovalkoinen oli pentuja pykäämässä.

Mukava oli nähdä pitkästä aikaa ja oikoa jäseniä ja riehua ihan kunnolla! Sen päälle D koirakin tajuaa.

Ainiin, yksi viikonloppu mentiin sen naisen ja sen toisen naisen, siis sen minun lempi ihmisen kanssa kauppaan! Siellä oli tosi paljon ihmisiä ja koiria, minä en oikein tykännyt, kun ne tunkivat iholle ja ilmoitinkin tämän hyvin selväsanaisesti.

Mutta siellä oli herkkuja koko kauppa täynnä, lumoava tuoksu täytti nenäni, saimmekin valita monia herkkuja mukaan.

Jouduimme kuitenkin kaikki istumaan riviin ja joku mies otti meistä kuvia, omituista. No saatiin sekin homma hoidettua ja eikun kotiin syömään ja nokosille, oli se senverran rankkaa.

 

Terkuin; Aamu